
အာဟာရပြည့် ကန်စွန်းဥဆန်ပြုတ်ချိုလေး
15 မိနစ်
1 ဦးစာ
လွယ်သော
ကန်စွန်းဥရဲ့ သဘာဝအရသာလေးရယ်၊ နို့အရသာ စိမ့်စိမ့်လေးရယ် ပေါင်းစပ်ထားတဲ့ ကန်စွန်းဥဆန်ပြုတ်ချိုလုပ်နည်းလေးကို မျှဝေပေးပါရစေနော်။ ကန်စွန်းဥမှာ ဗီတာမင် C ကြွယ်ဝစွာပါဝင်လို့ မိသားစု ကျန်းမာရေးအတွက် သင့်တော်တာမို့ ကန်စွန်းဥဆန်ပြုတ်လေးကို ခနောဆန်ပြုတ်ထုပ်လေးနဲ့ ဘယ်လို လုပ်စားလို့ရတယ်ဆိုတာ ကြည့်လိုက်ကြပါဦး။
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
- 1 ခနောဆန်ပြုတ် ၁ ထုပ်
- 300 နွားနို့ ၃၀၀ မီလီလီတာ
- 50 ကန်စွန်းဥပြုတ်ပြီးသား ၅၀ ဂရမ်
- 1 ငှက်ပျောသီး ၁ လုံး
- 1 သီဟိုဠ်စေ့လှော် ထမင်းစားဇွန်း ၁ ဇွန်း ၊ ချေထားပါ
- 1 ထောပတ်သီး ၁ လုံး
- 1 သကြား လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်း
ချက်ပြုတ်ပြင်ဆင်ပုံ
-
ပြုတ်ထားတဲ့ ကန်စွန်းဥကို အနှစ်ရအောင် ချေထားပါ။ ခနောဆန်ပြုတ်နဲ့ နွားနို့ကို အိုးထဲ ထည့်ပြီး ပွက်ပွက်ဆူကာ ပျစ်လာတဲ့အထိ တည်ပါ။ သကြားထည့်ပြီး ပျော်ဝင်သွားအောင် သေသေချာချာ မွှေပေးပါ။
-
သကြားတွေ ပျော်ဝင်သွားပြီဆိုရင်တော့ အိုးပေါ်မှ ချပြီး ပန်းကန်လုံးထဲ ထည့်ကာ မိနစ် ၃၀ ခန့် အအေးခံထားပါ။
-
ဆန်ပြုတ်အေးသွားပြီဆိုရင် ငှက်ပျောသီး၊ ထောပတ်သီးနဲ့ သီဟိုဠ်စေ့လှော်လေး ဖြူးကာ သုံးဆောင်နိုင်ပါပြီ။
သူငယ်ချင်းမိတ်ဆွေများနှင့် မျှဝေလိုက်ပါ
AddThis is disabled because of cookie consent
-
စားချင့်စဖွယ် အာဟာရစုံလင် ငရုတ်ပွသီးကြက်သားအစာသွပ်နဲ့ ခနောဆန်ပြုတ်
30 မိနစ်
2 ဦးစာ
အလယ်အလတ်
-
အာဟာရပြည့် ခနောဆန်ပြုတ်နဲ့ ကြက်တောင်ပံပေါင်းလေးချက်ကြည့်ရအောင်
60 မိနစ်
1 ဦးစာ
အလယ်အလတ်
-
ပရိုတင်းဓါတ်ကြွယ်၀စွာပါ၀င်တဲ့ သီးနှံစုံ အသားလုံးဆန်ပြုတ်
13 မိနစ်
4 ဦးစာ
အလယ်အလတ်
-
အရသာရှိပြီး ဗီတာမင် B1 နှင့် ပရိုတင်းဓါတ်ကြွယ်၀စွာပါ၀င်တဲ့ ကြက်ဥမဆလာဆန်ပြုတ်မွှေးမွှေးလေး
7 မိနစ်
4 ဦးစာ
အလယ်အလတ်