Skip to Content

FAQ

Heading

Answer 1
အသားဆိုတာ ညှီတတ်တဲ့ သဘောကိုးဗျ။ အဲ့ဒီအညှီဓါတ်ပျောက်ဖို့ရာ ချင်း၊ ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ နိုင်နိုင်အနံ့သတ်ရမယ်လေ။ ဒါဆိုဒီ Sauce လေး လုပ်ကြည့်ပါဦး။ လုပ်နည်းကလည်းလွယ်လွယ်လေး။ ချင်းနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူ ၄မွှာခန့်ကို ခပ်စိပ်စိပ်လေးလှီးကြေညက်အောင်ထောင်းပီး ရလာတဲ့ အရည်ကို သံပုရာမှုန့်လေးထည့်၊ ခုနကကြိတ်ထားတဲ့ အဖတ်တွေရယ်နဲ့ ပြန်ရောထားပေးပါ။ အသားဆိုတာ ညှီတတ်တဲ့ သဘောကိုးဗျ။ အဲ့ဒီအညှီဓါတ်ပျောက်ဖို့ရာ ချင်း၊ ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ နိုင်နိုင်အနံ့သတ်ရမယ်လေ။ ဒါဆိုဒီ Sauce လေး လုပ်ကြည့်ပါဦး။ လုပ်နည်းကလည်းလွယ်လွယ်လေး။ ချင်းနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူ ၄မွှာခန့်ကို ခပ်စိပ်စိပ်လေးလှီးကြေညက်အောင်ထောင်းပီး ရလာတဲ့ အရည်ကို သံပုရာမှုန့်လေးထည့်၊ ခုနကကြိတ်ထားတဲ့ အဖတ်တွေရယ်နဲ့ ပြန်ရောထားပေးပါ။