အရသာထိမိတဲ့ ကြာဆံချက်ပူပူလေး
ချက်ပြုတ်ချိန်
ချက်ပြုတ်ချိန်55
ချက်နည်းအဆင့်
ချက်နည်းအဆင့်အလယ်အလတ်
အရေအတွက်
အရေအတွက်4
How to Cook ပရိသတ်ကြီးရေ။ စတုဒီသာအလှူအတန်းလုပ်ရင်ပဲ ဖြစ်ဖြစ်၊ ဆွမ်းကပ်ရင်ပဲ ဖြစ်ဖြစ်၊ မိသားစု၀င်တွေအားလုံးအတွက် အပျော်ချက်စားရင်ပဲ ဖြစ်ဖြစ် လုပ်စားလို့ရတဲ့ ကြာဆံချက်နည်းလေးအကြောင်းပြောပြပေးသွားပါမယ်။ အလွယ်တကူ ခနောကြက်သားမှုန့်လေးနဲ့ ချက်လို့ရတာမို့ အိမ်ရှင်မတွေအတွက် အရမ်းအသုံး၀င်မယ်လို့ထင်ပါတယ်။ ကဲ အောက်မှာ ချက်နည်းလေးအပြည့်အစုံကို ကြည့်လိုက်နော်...
အိမ်ရှင်မတို့အကြိုက် ဟင်းချက်ပစ္စည်းများ
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
19 မျိုး- 10 ပဲကြာဆံခြောက် ၁၀ ကျပ်သား
- 15 ကြက်ရင်အုံသား ၁၅ ကျပ်သား
- 25 ကြက်ရိုး (ကျောရိုး၊ လည်ပင်း၊ ခေါင်း) ၂၅ ကျပ်သား
- 10 ငါးဖယ် ၁၀ ကျပ်သား
- 8 ငုံးဥ ၈ လုံး
- ကြွက်နားရွက်မှိုခြောက်၊ ပန်းခြောက်၊ အသားတုလုံး၊ ကျောက်ပွင့်၊ ပဲလိပ်ချောင်း မိမိလိုသလောက် အနည်းငယ်စီ
- 10 ကြက်သွန်ဖြူ ၁၀ မွှာ
- 1 ငြုပ်ကောင်းစေ့ လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်းစာ
- ချင်း လက်တစ်ဆစ်စာခန့်
- 8 ကြက်သွန်နီဥသေး ၈ လုံး
- 2 နုပ်နုပ်စဥ်းထားသော ကြက်သွန်နီ ၂ လုံး
- 2 ခနောကြက်သားမှုန့် လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၂ ဇွန်း
- 1 ဆား လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်း
- 1/2 နနွင်းမှုန့် လက်ဖက်ရည်ဇွန်း တဝက်
- 1 ငြုပ်သီးအရောင်တင်မှုန့် လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်း
- 2 ငါးငံပြာရည် လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၂ ဇွန်း
- 1 ဆား လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်း
- 5 ဆီ ထမင်းစားဇွန်း ၅ ဇွန်း
- 3 ရေ ၃ လီတာ ခန့်